2022 Среќна Нова Година!Најдобри желби од Шангај мајска кожа

Во изминатата 2021 година, нашите производи се извезени во повеќе од 55 земји.Ви благодариме на сите наши клиенти и ви посакуваме се најдобро во новата 2022 година.

Ние, Shanghai May Skin Information Technology Co., Ltd. е еден професионален кожен анализатор, анализатори на телото и снабдувач на опрема за убавина во Шангај, Кина.Нашата поврзана фабрика се наоѓа во Суджоу, многу блиску до Шангај.Произведуваме 4 вида 3D анализатори за кожа на цело лице.MEICETMC88иMC10се популарни во центрите за убавина, продавниците за козметика.ИСЕМЕКО, RESURсе дизајнирани специјално за клиники за убавина, болници за пластична хирургија и дерматолози.Нашите кожни анализатори може да се користат за откривање кожни проблеми како што се брчки, пигментација, УВ дамки, порфирин, акни, пори итн.анализатор на телотоможе прецизно и безбедно да го анализира составот на телото со користење на технологија за биоелектрична импеданса.Опремата за убавина што ја произведовме,машина за микродермоабразијаимашина за мезотерапијасе издржливи и лесни за употреба.Нашите производи се положени на CE, RoHS тестирање.

Имаме професионален инженерски тим, тим за продажба со висока ефикасност и одлична услуга по продажбата привлекуваат клиенти од целиот свет.Нашите производи се извезени во над 55 земји, вклучувајќи ги Германија, Австралија, САД, Ирска, Полска, Бразил, Франција, Италија и така натаму.

По неколкугодишен развој, постигнавме голем напредок.Нашиот оддел за истражување и развој обезбедува силна техничка поддршка и ни овозможува да примаме некои OEM, ODM проекти.

We are reliable supplier of the skin analyzer, body analyzer and beauty equipment, all equipment with a warranty of 12 months. Do not hesitate to contact us to learn more about our company (info@meicet.com, +86 13167223337) and our products.


Време на објавување: Јан-07-2022 година